Летищният салон на Lexus беше обявен за най-добър в Европа


10
юни
2019

Световните награди за пътуване, които бяха раздадени за 26-та поредна година, излъчиха тазгодишния победител в категория „Най-добър летищен салон в Европа за 2019 г.“, а именно “THE LOFT” от Брюкселските авиолинии и Lexus.

Световните награди за пътуване са престижна и световнопризната програма за отличия в областта на международните пътувания и туризма, на признати организации, посветени на каузата за високи постижения. Своя глас имат възможност да дадат не само клиенти, но и професионалисти в областта на пътуванията и туризма.

“THE LOFT” от Брюкселските авиолинии и Lexus представлява уникална концепция за летищен салон с акцент върху комфорта, технологиите, дизайна и съчетанието на типично белгийското и традиционното японско гостоприемство.

„Изключително горди сме от факта, че получаваме тази престижна награда от професионалисти в туристическата индустрия. Тя показва, че да бъдем ориентирани към клиентите не е клише за нас, а дори напротив – това е в сърцето на всичко, което правим. Наградата ни насърчава да продължим да инвестираме в нашия подход, който е отразен в целия процес на предоставяне на услугите”, казва Тангуи Картуйвелс, Директор на отдел „Клиентско преживяване и маркетинг“ в Брюкселските авиолинии. “THE LOFT” от Брюкселските авиолинии и Lexus е отличен пример за това как работим заедно с партньори като Lexus, които се ръководят от предоставянето на най-висококачествените услуги, което ни дава възможност да предложим на нашите клиенти идеална среда, създадена да задоволи индивидуалните им потребности”.

Паскал Руж, Президент на Lexus Европа, каза: „Щастливи сме, че туристическата индустрия признава уникалното преживяване, създадено за бизнес пътниците от Lexus и Брюкселските авиолинии чрез съвместния ни летищен салон на летището в Брюксел. За Lexus това партньорство е вълнуваща възможност да представим основните ценности на марката като дизайна и майсторската изработка на глобална аудитория, преминавайки отвъд границите на автомобилния свят. Това е място, на което хората могат да се насладят и да опознаят истинския дух на „омотенаши“ – вдъхновеното от Япония персонализирано, изключително изживяване от гостоприемството, което предлагаме на нашите гости.”

“THE LOFT” от Брюкселските авиолинии и Lexus отвори врати на 25 юни 2018 г. като нов летищен салон за релакс за международни пътници, вдъхновен от лукса, дизайна и гостоприемството „омотенаши“ на Lexus . От откриването си салонът вече е посрещнал повече от 450 000 посетители.

Салонът бележи по-нататъчното разширяване на Lexus като глобална марка за луксозен начин на живот отвъд света на премиум автомобилите. Гостите на салона разполагат с много удобства, които да превърнат посещението им в комфортно, релаксиращо и приятно занимание, заедно с възможността да се потопят в света на Lexus.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин