Леле, паяк… и катастрофа! (ВИДЕО)


28
окт.
2016

Паяк от Портланд, щата Орегон, е в основата на нелепо породен инцидент в Миниатюрното членестоного от Портланд, щата Орегон, е в основата на нелепо породен инцидент в сряда, след неуспешен опит да осъществи „приятелски” контакт с водач на автомобил

Според KOMO News паякът е бил неканен пътник в Toyota Camry на местна жителка, който се е движел по склон в северозападен Портланд. С наближаването на кръстовището между НЛ Томпсън и МакДаниел Роудс, членестоногото се спуска към огледалото за обратно виждане, което причинява такъв шок у жената, че тя губи контрол върху автомобила, като го преобръща в крайпътна канавка.

Не след дълго на мястото на инцидента пристигат местни полицаи, като заварват същисаната шофьорка в обърната кола. Органите на реда участъка, докато тече спасителната акция по извеждането на автомобила от канавката и оказването на първа помощ на пострадалата. За щастие жената се разминава само с повърхностна драскотина на едната ръка.

Защо и как се е стигнало до подобен нелеп инцидент, породен от паяк, не става ясно, но определено ви препоръчваме да се замислите, преди да качите миниатюрни членестоноги на автостоп. Освен това ви съветваме да се стремите да пътувате на затворени прозорци – защото дори и хора без страх от насекоми могат да бъдат ужилени от оса например и да загубят контрол над колата.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин