Легенда на Ferrari забравена в холивудски апартамент!

Колекционери, спрете да се ровите в хамбарите, а надникнете в старите апартаменти


3
февр.
2017

Да намериш класически модел на Ferrari или Porsche, заключени в продължение на десетилетия в прашен хамбар досега по-скоро граничеше с легенда, отколкото с истинска история. Но да намериш Ferrari, паркиран в малък апартамент в Западен Холивуд, Калифорния, е съвсем различен случай. Точно там щастлив колекционер открива Ferrari 250 GT PF Coupe.

Petrolicious знае цялата истина за това как тази полу-реставрирана кола се оказа заключена в  неприветлива „гробница“ за последните 30 години. Излишно е да бъде споменавано, че да вкараш автомобил през стандартна входна врата на жилище не е лесна задача. Въпреки че е вдигната на стойки, със свален двигател, без гуми и с нефункциониращи спирачки, колата е в изненадващо добро състояние. Към този момент новият собственик е в процес на реставрация.

Още по темата

Card image cap
Porsche B32: VW T3 с мотор oт 911!

27
сеп.
2016

Двигател от 911 в бус на VW? Преди 30 години това е било направо декадентско. Точно когато е създаден бързият Bulli, Porsche отново се завръща към производството на истински спортни автомобили. Колко жалко!

Card image cap
Класически „спортисти“ за всеки ден

8
ное.
2016

И бързите колите на възраст стават за всекдневно шофиране. Mercedes 450 SLC, Corvette C4… или някоя „11-ка“: тук ви представяме 11 класически „бегачки“ за ежедневието

Card image cap
OPEL KADETT: МОТОТО НА УСПЕХА: ВЪЗДЪРЖАНИЕ

24
дек.
2016

Икономическото чудо е в разгара си, а неговият баща – министърът – ускорява чрез спиране. Девизът на Ерхард е въздържание. Opel се придържа към него със своя невероятно икономичен Kadett.

Card image cap
Малък автомобил за много пари

19
апр.
2016

Тази Skoda Popular Sport Aerodynamic от 1934 г. се продава в германския град Дрезден. За обявената цена ще можете да си купите две чистонови комбита от Млада Болеслав

Card image cap

В последния брой:

Архив >