Лак за нокти… и калници

В някои държави новата идея на Renault е определена като сексистка - но според нас е много добра!

1806
2017

Освен като автомобилен производител от Renault вероятно желаят да бъдат възприемани и като модни диктатори, съдейски по цветовете, в които се предлага техния минихечбек  Twingo – дотолкова модерни и открояващи се, че компанията пусна линия лак за нокти „Twingo“ в четири цвята. Цветовата гама е съответно жълто, червено, черно и много бледо синьо и всички пасват идеално на боята върху автомобила. Това е и замисълът на продукта – освен като козметика, лаковете могат да бъдат използвани и като боя за покриване на драскотини.

Лакът е разработен в сътрудничество с козметичната компания De Blangy, а според Renault заличава мигновенно всякакви леки щети от одраскване по боята. Оттук идва и логичният въпрос колко силен лакочистител ще е нужен, за да бъде премахнат от ноктите този лак, който е достатъчно здрав, за да бъде използван и като автомобилна боя. Все пак, това е уникален и интересен продукт, който ще осигури на потребителите на лак за нокти удобен начин за справяне с леки щети, които техните автомобили понасят.

Продуктът е на разположение за поръчка в онлайн магазина на Atelier Renault. Една опаковка струва 8,90 евро. По всичко личи, че от компанията имат амбицията да доставят лака по целия свят, така че точно вие (или половинката ви) може да се окажете техните следващи клиенти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин