“Лазурит“ oфициално сертифициран в международната мрежа сервизи на Glasurit

1512
2016

Новият международен тренировъчен център на Лазурит’94 разширява световната мрежа от центрове за обучение на Glasurit (Refinish Competence Centers – RCC) и дава възможност на клиентите и партньорите на българската компания да се научат да прилагат до съвършенство най-новите авторепаратурни продукти и технологии. Процесът на сертифициране отне над 3 месеца – за да се отговори напълно на стандартите на Glasurit както по отношение на база, позициониране на работните зони, безопасност, оборудване и материали, така и като дизайн и възможности на тренинг програмите, които RCC центровете предоставят.

Glasurit разполага с тренировъчни центрове в различни държави по света – от Австралия и Китай, през САЩ до Франция и Германия. Мрежата включва повече от 50 центъра за обучение, където бояджиите практикуват работа с авторепаратурни бои. Със сертифицирането на тренировъчния си център Лазурит’94 издига нивото на обученията за клиентите си на ново по-високо ниво, откривайки възможности и за повече специалисти в автобранша не само от България, но и от цяла Югоизточна Европа.

Международният център е оборудван с последните модели авторепаратурна техника и инструменти от водещите фирми в бранша. Тук клиентите на Glasurit могат да изпробват в работни условия актуалните модели оборудване, инструменти и продукти от производители като Glasurit, 3М, SATA, Festool, IRT-Systems, Drester, Sagola, Betag Innovation, Facdos и др., чиито продукти Лазурит’94 успешно представя на българския пазар. Безспорно предимство е обединяването на всички дейности, продукти и услуги на едно място: тренировъчен център за обучения и практика, лабораторията за цветове, магазин, склад и офис.

Различните обучения се фокусират върху увеличаване на производителността,  ефективността и конкурентността на автосервизите – клиенти на Лазурит’94. Програмите са гъвкави, на модулен принцип, което позволява пълното им адаптиране както към специфичните нужди за обучение на клиентите, така и към нивото на умения на всеки бояджия или тенекеджия.

Първи в овладяването на последните технологии

С RCC центъра Лазурит’94.предлага уникална възможност за обучение, практика в реална работна среда и овладяване на съвременните продукти и технологии, предлагани от водещите производители в авторепаратурата. Към обученията за работа с премиум покритията на Glasurit от българската компания сега добавят и обучения за модерни методи за каросерийни ремонти, в това число алуминий, карбон и PDR-ремонти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин