„Къмпинг и караванинг експо 2021“ ще се проведе в София

2704
2021

Къмпинг и караванинг експо ще предложи много изненади на посетителите

Остават по-малко от 20 дни до старта на изложението “Къмпинг и караванинг експо 2021”. Над 40 са изложителите от България и съседните страни, които са заявили участие до този момент. Събитието ще събере на едно място най-добрите марки и продукти за къмпинг, караванинг и свободно време.

На паркинга на хипермаркет „Метро“ на бул. Цариградско шосе ще бъдат представени нови модели кемпери, специализирани автомобили, колекции палатки, раници и всякаква екипировка за къмпинг и активна почивка сред природата.

Ще бъдат представени последни модели кемпери от марките Hymer, VW, Laika, Dethleffs, Mobilvetta, Hobby, Megamobil и др. От палатките ще намерят място най-новите модели на Outwell, Robens, EasyCamp, Coleman, Huskey и т.н., включително и покривни палатки.

На“Къмпинг и караванинг експо 2021” ще могат да бъдат разгледани автомобили за свободно време от марките Peugeot, Honda, VW и Isuzu, както и мотоциклети Honda. Сред изложителите за първи път ще бъде и Министерство на туризма със собствен щанд, на който ще представи материали за туризма в България.

Посетителите ще имат възможност да участват в томбола с много награди, голямата от които е безплатен уикенд с кемпер, предоставена от Кемпер Център Hymer Bulgaria.

Къмпинг и караванинг експо е единственото в България специализирано изложение за къмпинг, караванинг и аутдоор. Неговото трето издание ще се проведе от 14 до 16 май в София на паркинга на магазин Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км. Входът за посетители е свободен.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин