Крашпремиера за новия NSX (ВИДЕО)

Acura ли е това? Или Honda? Няма значение – лошото е, че един от първите NSX със специален номер на шасито е ударен. Инцидентът е станал в Тайван и като причина за него е посочено... насекомо!

0610
2016

Леле, това е болезнено! Тази ударена Honda NSX не е приятна гледка. Хибридният суперспортен автомобил е имал контакт с бетонна стена на магистрала в Тайван. Лявата част на машината е намачкана, а еърбегът е отворен. Зад волана е бил местен журналист, който е посочил като причина за катастрофата ухапване от пчела.ю

Това, което прави „японката“ особено специална, е номерът на нейното шаси – 0000. Вероятно колата е предсерийна и е предназначена за тестове от медиите. Първият сериен NSX (означен като Acura в САЩ) беше продаден на благотворителен търг за близо 2 млн. лева. Втората генерация на NSX беше представена в началото на 2015 г. на автосалона в Детройт, три години след дебюта на прототипа. Доставките за Европа започват тази есен, а базовата цена за Германия е 185 000 евро. Машината комбинира централно разположен V6-мотор с два турбокомпресора с три електродвигателя на предната и задната ос – благодарение на всички тези агрегати системната мощност е 581 к.с.

https://youtu.be/FzWz9aGSHQQ

Honda NSX отново е тук

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин