Красиво Coupé: употребяван Aston Martin V8 Vantage

2302
2024

В eBay за продажба е обявен употребяван Aston Martin V8 Vantage от 2006 г. Цената му е 103 000 лв.

Aston Martin Vantage е представен през 2005 г. и по онова време завършва гамата на британския автомобилен производител в посока надолу.  Това е последното творение за Aston Martin на гениалния датски дизайнер Хенрик Фискер. Предложеното за продажба в eBay британско Coupé се продава от частно лице в Мюлхайм, Германия и струва 103 000 лв.

Употребяваният Aston Martin V8 Vantage е в много добре поддържано състояние и е с първа регистрация от юни 2006 г. Пробегът му е  106 425 километра. Под предния капак на този употребяван Aston Martin V8 Vantage работи – както се досещате – V8-бензинов двигател с работен обем от 4,3 литра и мощност от 388 к.с. Трансмисията е 6-степенна механична.

Първата инвестиция за новия собственик на този Aston Martin V8 Vantage вероятно ще бъде техническият преглед при TÜV. Следващият технически преглед е през май 2024 г.

Британското благородно Coupé разполага с богато оборудване. Като екстри притежателят изброява електрически регулиращи се и отопляеми седалки с кожена тапицерия, електрически стъклоповдигачи, електрически регулиращи се странични огледала, автоматична климатична инсталация, навигационна система, DVD/CD-плейър, сервоуправление, темпомат, алуминиеви джанти, ксенонови фарове и катализатор.

Какво трябва да знаете за Aston Martin V8 Vantage

Даунсайзинг, който доставя удоволствие: Aston Martin представя V8 Vantage през 2005 г., редом с DBS и DB9, той е „най-малкият” в семейството на Aston Martin. Без 12-цилиндров агрегат, не чак толкова ексклузивен и най-вече с по-ниска цена той трябва да привлече интереса на клиентите, които иначе се насочват към германските спортни коли. V8 Vantage определено няма от какво да се крие. Не е чак толкова бърз, колкото изглежда, но има спиращи дъха пропорции.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин