Край на слуховете: BMW ще пусне за първи път M3 Touring!

1308
2020

BMW M3 се произвежда серийно от 1986 – никога обаче моделът не се е появявал официално като комби. Сега това ще се промени, тъй като M GmbH официално потвърди, че ще пусне M3 Touring!

BMW ще произвежда серийно M3 Touring! Това бе официално потвърдено от M GmbH. така слуховете от последните дни се превръщат в реалност: за първи път комби-вариантът на M3 е бил одобрен от шефския етаж и ще бъде представен през 2022 г. Възможно е комбито на M3 да бъде при търговците чак през 2023 г. В момента M3 Touring на базата на Серия 3 G21 все още се намира в ранна фаза на разработка. От BMW посочват като време за разработка две години.

Досега не е имало серийно M3 Touring

До този момент хората от BMW отказваха да пуснат на пазара M3 във версия Touring, въпреки че вече е имало собствена преработка на E46 M3. Конкуренцията се възползваше от липсата на комбито в този сегмент. Както Audi, така и Mercedes AMG предлагат RS 4, респективно C 63 T-модел от години във версии спортно комби. Официалното потвърждение, че M3 Touring ще се появи на пазара, би трябвало да зарадва феновете на M3, тъй като много от тях от години желаят подобно комби.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин