Котка се изживява като герой от „Бързи и яростни“

Пърси изчезва в Охайо, а след това се появява в Индиана

1003
2017

Сещате ли се за онези екшъни, в които Вин Дизел или Скалата висят от шасито на препускащ бясно камион? Историята, която ще ви разкажем, е същата, с изключение на това, че главният герой в нея е рижава котка. От Minneapolis Star-Tribune съобщават, че наскоро шофьорът на камион Пол Робъртсън от Сейнт Пол е спрял, за да поспи в зона за отдих в Охайо, когато котката му Пърси стъпила на бутона за отваряне на стъклото и избягала от кабината.

Робъртсън търсил напразно, докато последователите му във Facebook търсели съдействие от местните приюти за животни. Един от приятелите дори се появил, за да помогне в търсенето и то по време на бутя. Но Пърси вероятно по това време е бил някъде на сухо. А опасността от зимна буря приближавала все повече, а Робъртсън гонел срок за доставка. „Чувствах се ужасно – празен и унил“, казва той пред Star-Tribune. „Но не можех да си позволя дни закъснение, защото котката ми е изчезнала.“ Така че в крайна сметка собственикът на четириногия любимец потеглил, изминавайки повече от 600 км в печално настроение преди да пристигне в Шолас, щата Индиана. Точно там ненадейно изпод композицията с 18 гудми се появява Пърси.

„Той беше измръзнал и нещастен, а очите му бяха широко отворени…от него се носеше миризма на лоши пътища и стар тир…  но някак си това невероятно животинче е пътувало с мен, закрепено за шасито!“ пише Робъртсън във Facebook. А Пърси се е разминал единствено с инфекция на окото от мръсотията и осолените пътища. „Това е историята с най-щастлив край за 2017 г.“, твърди Робъртсън пред медиите. „Ако някога съм се чувствал докоснат от Бога, то именно това е бил моментът.“

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин