Концептуален ван „кей кар“ от Mitsubishi


3
окт.
2019

Световните премиери на два концептуални автомобила от MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) ще се състоят по време на 46-тото Автомобилно Изложение в Токио: MI-TECH CONCEPT – малък електрически SUV; и Super Height K-Wagon Concept – новия концепт от типа K-car. Новото поколение Super Height K-Wagon Concept отговаря на желанията на онези водачи, които търсят начин да увеличат списъка си с дестинации и да стигнат по-близо до хоризонта.

Super Height K-Wagon Concept има обширен интериор, но и представяне и функционалности, каквито се очакват от автомобил в неговата категория. А дизайнът му е идеално отражение на духа на Mitsubishi.

Този концептуален автомобил се представя отлично на пътя, предоставяйки обширно пространство за всички пътници. Той също работи с MI-PILOT – асистент за поддържане на лентата, избягване на челен удар, предотвратяване на погрешно ускоряване и др., благодарение на което този концепт спечели признанието SAPO CAR (Safety Support Car) S Wide от японското правителство.

Още по темата

Card image cap
Audi – най-надеждната марка според DEKRA

2
мар.
2018

Според годишния доклад на DEKRA германските автомобили са най-надеждни в дългосрочен план. В Инголщат могат да се похвалят с най-много победители

Card image cap
Таксиджии помагат при автокражбите

15
февр.
2016

Средно по 7 автомобила се крадат у нас на ден, около 55 банди атакуват столицата, съобщи bTV

Card image cap

В последния брой:

Архив >