Концептуален ван „кей кар“ от Mitsubishi


3
окт.
2019

Световните премиери на два концептуални автомобила от MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) ще се състоят по време на 46-тото Автомобилно Изложение в Токио: MI-TECH CONCEPT – малък електрически SUV; и Super Height K-Wagon Concept – новия концепт от типа K-car. Новото поколение Super Height K-Wagon Concept отговаря на желанията на онези водачи, които търсят начин да увеличат списъка си с дестинации и да стигнат по-близо до хоризонта.

Super Height K-Wagon Concept има обширен интериор, но и представяне и функционалности, каквито се очакват от автомобил в неговата категория. А дизайнът му е идеално отражение на духа на Mitsubishi.

Този концептуален автомобил се представя отлично на пътя, предоставяйки обширно пространство за всички пътници. Той също работи с MI-PILOT – асистент за поддържане на лентата, избягване на челен удар, предотвратяване на погрешно ускоряване и др., благодарение на което този концепт спечели признанието SAPO CAR (Safety Support Car) S Wide от японското правителство.

Още по темата

Card image cap
Следващият водороден Hyundai – с пробег над 560 км

3
ян.
2017

Корейският модел ще изминава повече километри с едно зареждане от Toyota Mirai

Card image cap
C-класа, A4 и Серия 3 на старо: лукс на приемлива цена

4
ян.
2018

Встъпителна такса в клуба на луксозните автомобили обикновено е висока. Възможно ли е влизането в този клуб да струва около 5000 лева?

Card image cap
Scaldarsi Emperor I: Maybach от кошмарите

19
авг.
2016

Под всичко това се крие Maybach.

Card image cap
Рекорден брой заявки за Volkswagen Club Fest 2016

10
мар.
2016

Седмото издание на автосалона от фенове за фенове ще се проведе на 26 и 27 март

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: