Конфискуваха това AMG само час след покупката!

2105
2020

„Точно като крадец на автомобили“ се движил по улицата водачът на това AMG – по информация на полицията. Той всъщност не бил такъв, но въпреки това полицията конфискувала току-що купения му автомобил. 

Досега служителите на реда не били виждали подобно нещо: близо до Манчестър в Англия полицията конфискувала един Mercedes A 45 AMG. Куриозното в случая не бил току-що купеният на старо компактен спортен автомобил с 381 к.с., а историята на акцията. Първоначално полицаите били убедени, че преследват крадец на автомобили: водачът на сребристо-сив Mercedes „се движел така бързо, сякаш бил откраднал автомобила“, затова служителите на реда го преследвали и го спрели. След кратка проверка било установено, че водачът не е откраднал колата, а бил законният притежател на това AMG.

Радостта от новата кола продължила много кратко

Бързодвижещият се пилот на Benz-а бил купил малко преди това този A 45 при търговец на употребявани автомобили. Полицаите установили, че това се случило около час преди да спрат мъжа. Новото AMG обаче много бързо било конфискувано от полицията, а причината била, че новият собственик нямал застраховка за автомобила. Сега неизвестният нарушител трябва да походи малко пеш и ще бъде съден за управление на МПС без задължителна застраховка. Не е ясно, за какъв период от време ще бъде конфискувам Mercedes-а.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин