Константин Маршавелов с победа на „Писта Русе“


23
юни
2019

След победата в първия кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта днес Константин Маршавелов записа и втората си такава. Това стана във втория кръг от шампионата, който се проведе на „Писта Русе“.

Пилотът на „КА-2 Рейсинг Тийм“ доминира през целия уикенд. Той записа най-добри времена в съботните квалификации, като с тях си гарантира потеглянето от стартова позиция в неделния старт.
Състезанието в неделя премина по възможно най-гладкия начин за пловдивчанина. Той поведе колоната още в началото на състезанието и до края не изпусна лидерската позиция. След втория кръг Константин Маршавелов е временен лидер в клас „Макси“ с пълен актив от точки.

Още по темата

Card image cap
Audi е троен шампион на DTM

16
окт.
2017

Рене Раст спечели титлата при пилотите с второто си място на „Хокенхайм“ в неделя

Card image cap
BMW M2 – новият автомобил за сигурност в MotoGP

10
февр.
2016

След М6 Gran Coupé и M4 BMW представя за новия сезон 2016 в MotoGP M2 като Safety Car. Някои от частите на автомобила се предлагат като опционални Performance-аксесоари!

Card image cap
i20 R5 с финални настройки във Франция

9
авг.
2016

Екипът на Hyundai Motorsport прекара четири дни в каране по асфалт във Франция, за да настрои новото поколение i20 R5 и да тества надеждността на двигателя

Card image cap

В последния брой:

Архив >