Константин Маршавелов с победа на „Писта Стара Загора“

0410
2021

Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) спечели състезанието в серия “Макси”, което се проведе вчера на “Писта Стара Загора”. Градът на липите бе домакин на четвъртия кръг от националния шампионат. С победата си Маршавелов запазва шансовете си за титлата и тази година. Това е втора победа за пловдивчанина през този сезон.

Още преди началото на уикенда шесткратният шампион на страната заяви, че целта му в този старт е само победата. Той стартира уикенда с полпозишън в съботните квалификации, въпреки че имаше проблеми в първата от тях. В неделя Маршавелов потегли от първа позиция и от началото до края води колоната без да изпуска лидерството. На второ място финишира Пламен Камбуров, а трети остана Румен Киров.

„Искам да благодаря на страхотната публика тук. Също така искам да благодаря и на екипа ми, който работи непрекъснато от 12 часа вчера, за да подготви автомобила, след като имах проблеми с него и трябваше да бъдат сменени някои части”, сподели Маршавелов след финала на състезанието.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин