/ Константин Маршавелов: „Готови сме за състезанието в Стара Загора”

Константин Маршавелов: „Готови сме за състезанието в Стара Загора”

След пауза, която продължи повече от месец, този уикенд се завръща и националният шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. Предстоящото състезание на „Писта Стара Загора“ ще бъде четвърти кръг от шампионата. До този момент се проведоха състезанията на писта „Дракон“, както и на тези във Велико Търново и Русе.
Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo 10)  ще бъде един от 11-те пилота в клас макси, които ще вземат участие в старозагорското състезание. До момента пилотът на КА-2 Рейсинг Тим има две записани победи в шампионата, като успя да спечели откриващото състезание на писта „Дракон“, както и състезанието в Русе, което се проведе преди малко повече от месец.
След лятната пауза отбора и пилота са готови за четвъртия кръг от първенството. Автомобилът е подготвен, като през вчерашния ден с него са направени и последни тестове на писта „Дракон“, преди отбора да замине за Стара Загора. „Готови сме за състезанието в Стара Загора. От две седмици тренирам всеки ден на пистата в Калояново. Вчера направихме и окончателните тестове на автомобила и сега само чакаме старта на състезанието“, сподели Константин Маршавелов преди началото на състезателния уикенд.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин