Конкурент на Raptor от Toyota?

0704
2020

Toyota може би ще пуснат по-мощна GR-версия на своя пикап Hilux – с 270 к.с.! За това говори регистриран наскоро патент. AUTO BILD ще ви даде информация!

В Бразилия Toyota Hilux се предлага още от 2019 г. с GR-пакет за външността. Моделът би могъл да ни даде насока, как ще изглежда спортният пикап: предният капак, покривът и радиаторната решетка са лакирани в цвят черен металик, а фаровете за мъгла са с червени рамки. Черните 17-цолови джанти има ръб от блестящ хром, който изглежда като метален. Цялостен завършек придава голямата лепенка с цветовете на GR червен и черен.

GR Hilux може би ще разполага с 270 к.с.

При бразилския GR-пакет във интериорът изпъкват черна кожена тапицерия с червени шевове. Освен това бразилският пикап GR е оборудван с по-твърди пружини и по-стегнати амортисьори, както и с блокаж на диференциала. Възможно е под капака му да работи V6-дизелов агрегат с 270 к.с. и 650 Нм. Така „японецът“ ще надмине  разполагащия с 213 к.с. Ford Ranger Raptor. Доста вероятно е Toyota GR Hilux да се появи на пазара още със следващото поколение на Hilux. То ще бъде показано през 2023 г.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин