Компактната „звезда“ слиза с 35 милиметра надолу


6
май
2019

С новия А-клас дизайнерите на Mercedes пуснаха на пазара доста добро творение. Освен това по отношение на интериора, инфотейнмънт-системата и дигитализацията моделът засенчва всички останали в компактния клас. При шофирането този бейби-Benz също е на високо ниво, макар че що се отнася до динамиката и спортните заложби имам какво повече да се желае. Именно в тази област действат тунинг-специалистите от H&R – те предлагат нов комплект спортни пружини за актуалния A-клас.

Известно е, че компактният Benz се предлага с две различни задно оси – в зависимост от моторизацията. Но не се притеснявайте – H&R покрива всички версии на модела. Без значение на вида ос и на наличието на адаптивни амортисьори – H&R обещават съвместими със серийните амортисьори пружини и смъкване на каросерията в зависимост от изпълнението с от 25 до 35 милиметра.

Освен по-впечатляващата външност, A-клас се възползва и от значителното редуциране на страничното накланяне и по-директното поведение в завои. При това според H&R комфортът на дълъг път и всекидневната пригодност остават непроменени. Ако искате джантите на вашия A-клас да изпълват още повече калниците, то трябва да си поръчате и увеличенията на следата Trak+. 

Новите спортни пружини се предлагат за всички варианти на A-клас (с изключение на AMG A 35). Всички части на H&R са със съответните спецификации и са „Made in Germany“.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >