Компактната „звезда“ слиза с 35 милиметра надолу


6
май
2019

С новия А-клас дизайнерите на Mercedes пуснаха на пазара доста добро творение. Освен това по отношение на интериора, инфотейнмънт-системата и дигитализацията моделът засенчва всички останали в компактния клас. При шофирането този бейби-Benz също е на високо ниво, макар че що се отнася до динамиката и спортните заложби имам какво повече да се желае. Именно в тази област действат тунинг-специалистите от H&R – те предлагат нов комплект спортни пружини за актуалния A-клас.

Известно е, че компактният Benz се предлага с две различни задно оси – в зависимост от моторизацията. Но не се притеснявайте – H&R покрива всички версии на модела. Без значение на вида ос и на наличието на адаптивни амортисьори – H&R обещават съвместими със серийните амортисьори пружини и смъкване на каросерията в зависимост от изпълнението с от 25 до 35 милиметра.

Освен по-впечатляващата външност, A-клас се възползва и от значителното редуциране на страничното накланяне и по-директното поведение в завои. При това според H&R комфортът на дълъг път и всекидневната пригодност остават непроменени. Ако искате джантите на вашия A-клас да изпълват още повече калниците, то трябва да си поръчате и увеличенията на следата Trak+. 

Новите спортни пружини се предлагат за всички варианти на A-клас (с изключение на AMG A 35). Всички части на H&R са със съответните спецификации и са „Made in Germany“.

Още по темата

Card image cap
Twingo V8 за 140 000 лева!

14
юли
2017

Идеята на тунинг проекта не е била колата да бъде нито бърза, нито динамична – а просто атрактивна. С поставянето на „осмак” в Renault Twingo Лудовик Лазарет определено е постигнал целта си!

Card image cap
Пластична операция с флекс за S-клас… или залъгалка за златотърсачки

12
окт.
2017

Ако финансовите ви средства не са достатъчни за новия Mercedes S-клас, можете да освежите стария си Benz. Украински тунинг специалисти са поставили на стария модел предната и задната част на новия

Card image cap
AC Schnitzer ACS3 4.0ix Touring: това комби не се шегува!

25
окт.
2016

Комби, автоматик, 4х4 и...? Не, няма дизел. В AC Schnitzer 340i xDrive Touring мощна тяга осигурява нежно работещ бензинов двигател

Card image cap

В последния брой:

Архив >