Комби с 250 „коня“ и 4х4 на изгодна цена

2808
2020

Insignia винаги е била в сянката на Passat. Което е жалко – тъй като Opel предлага модела в интересни версии с богато оборудване, порядъчна мощност и дори 4х4. Който обича Insignia, определено ще се заинтересова от тази обява на Opel Insignia 2.0 Sports Tourer 4×4. Тя отговаря на всички изборени по-горе характеристики и е на изгодна цена. За комбито дилърът иска 13 850 евро (ок. 27 700 лв.). С оглед на мощността това е едно от най-изгодните комбита в нашата онлайн борса.

НАЙ-ВАЖНОТО ЗА INSIGNIA НА СТАРО

За задвижването на въпросния екземпляр се грижи 2-литров бензинов агрегат с 250 к.с., комбиниран с 4х4. Скоростната кутия е ръчна, а първата регистрация е направена през май 2014, a документите свидетелстват за наличието на двама предишни собственици. В обявата е записано, че автомобилът е поддържан регулярно и че не е удрян, както и че не е работил нито като такси, нито като рент-а-кар. Пробегът е едва 116 273 км, а в цената е включен нов преглед пред TÜV.

Богато оборудване

Поне на снимките автомобилът изглежда в много добър вид. Не се виждат драскотини, натиснати части, одрани джанти или други следи от употреба. Дори интериорът е почти като нов. При това за снимките автомобилът е осветен много добре – но естествено, и това не отменя необходимостта от допълнителен оглед. Оборудването е богато: автоматичен климатик, паркинг сензори, сензор за дъжд и светлина, навигационна система, отопление на седалките, темпомат, Apple Carplay и Android Auto са на борда.

За какво да внимаваме при покупката

Добродетелите на Insignia личат преди всичко от доклада на TÜV за 2020. В него изпитващите хвалят комфортно и сигурно настроено окачване, което се представя много добре и по лоши пътища. Качеството на изработка е повече от прилично, а мястото в купето – напълно достатъчно. Сервизните акции бяха преди всичко за дизеловите версии, но въпреки това бъдещите собственици трябва да проверяват внимателно избраните автомобили. При някои екземпляри проблеми създава електрическата паркинг спирачка, а от TÜV установяват забележки по пружините и амортисьорите, както и течове на масло. Хубаво е да проверите също кормилната уредба, светлините и спирачните дискове. (ТУК ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ УПОТРЕБЯВАНИ OPEL INSIGNIA)

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин