Комбито с 6 врати придоби още повече индивидуалност


16
апр.
2019

С прецизно модифицирания си дизайн, разширената гама от иновативно оборудване и по-модерните технологии в областта на управлението и свързаността новото MINI Clubman затвърждава позицията си на стилен индивидуалист в премиум компактния сегмент. Гъвкавият автомобил с пет места, който комбинира типичната за MINI радост от шофирането с висока пригодност за всекидневието и за дълги пътувания, е с по-ярко излъчване благодарение на свежи акценти в екстериора и интериора. Най-новите предложения от гамата дигитални услуги на MINI Connected подчертават напредничавия и ориентиран към лайфстайла характер на новото MINI Clubman. Атрактивните допълнения от програмата от допълнително оборудване и на Оригиналните MINI Аксесоари осигуряват допълнителни възможности за индивидуализация.

Всестранните възможности на новото MINI Clubman, което залага на индивидуален стил в компактния сегмент с модерната интерпретация на класическата концепция на Shooting-Brake, се подчертават от комфорта на возене, предлагането на място и гъвкавостта. Четирите странични врати и петте места за седене, както и гъвкаво използваемият багажник зад двете Split Doors отзад гарантират висока функционалност и характерното за MINI креативно оползотворяване на пространството.

Типичната за марката пъргавина се гарантира от модерната гама от двигатели и висококачественото окачване на новото MINI Clubman. Предлага се избор между три бензинови и три дизелови двигателя с мощност от 75 кВт/102 к.с. до 141 кВт/192 к.с. (среден разход на гориво: 6,5 – 4,0 л/100 км; СО2 емисии: 147 – 105 г/км). Най-мощните бензинови и дизелови двигатели по желание могат да бъдат комбинирани и със задвижване на четирите колела ALL4. По-късно гамата от модели ще бъде допълнена с новия модел на екстремно спортното MINI John Cooper Works Clubman.

Новото MINI Clubman: преглед на акцентите

• Индивидуален дизайн на предната част с оформена по нов начин радиаторна решетка.

• Нови LED фарове с Matrix функция за дългите светлини.

• Нови LED фарове за мъгла със светлинен пръстен за дневните светлини.

• Серийни LED задни светлини, опционално с Union Jack дизайн.

• Нови цветове на каросерията, нова опция Piano Black Exterieur.

• Нови алуминиеви джанти.

• Спортно окачване със снижаване на каросерията с 10 мм.

• Нова гама от кожени тапицерии и повърхности в интериора.

• Нова програма от оборудване MINI Yours.

• MINI Connected с нови функции.

• Разширена гама на Оригинални MINI Аксесоари.

Изразителен и мощен: нов, индивидуален дизайн на предната част

Дизайнът на каросерията на новото MINI Clubman е стилен, индивидуален и ексклузивен.

Неподражаемите му пропорции са резултат на типичната за MINI спортно и стегнато моделирана каросерия, динамично издължената линия на покрива и вертикалната задна част. В допълнение към това двете странично отварящи се Split Doors отзад му осигуряват уникалния с компактния сегмент статус на автомобил с 6 врати с великолепна гъвкавост благодарение на багажника, който в зависимост от нуждите може да увеличава от 360 до 1250 литра.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Aston Martin атакува Tesla

22
февр.
2016

Aston Martin иска да произвежда електрически спортен автомобил и по този начин да конкурира Tesla

Card image cap
911 като излязло от ада

30
мар.
2016

Специалистите по фолиране на автомобили от Wrap Zone са поработили върху едно Porsche 911 GT3 RS. „Дрехите“ на Martini са покрити с голяма доза патина

Card image cap
Новият Opel GT: МАЛЪК АВТОМОБИЛ, ГОЛЯМ КОПНЕЖ

30
апр.
2016

Новият Opel GT е една от звездите на автомобилния салон в Женева. Имахме ексклузивна среща с големия малък спортен модел

Card image cap

В последния брой:

Архив >