Комбито с 6 врати придоби още повече индивидуалност


16
апр.
2019

С прецизно модифицирания си дизайн, разширената гама от иновативно оборудване и по-модерните технологии в областта на управлението и свързаността новото MINI Clubman затвърждава позицията си на стилен индивидуалист в премиум компактния сегмент. Гъвкавият автомобил с пет места, който комбинира типичната за MINI радост от шофирането с висока пригодност за всекидневието и за дълги пътувания, е с по-ярко излъчване благодарение на свежи акценти в екстериора и интериора. Най-новите предложения от гамата дигитални услуги на MINI Connected подчертават напредничавия и ориентиран към лайфстайла характер на новото MINI Clubman. Атрактивните допълнения от програмата от допълнително оборудване и на Оригиналните MINI Аксесоари осигуряват допълнителни възможности за индивидуализация.

Всестранните възможности на новото MINI Clubman, което залага на индивидуален стил в компактния сегмент с модерната интерпретация на класическата концепция на Shooting-Brake, се подчертават от комфорта на возене, предлагането на място и гъвкавостта. Четирите странични врати и петте места за седене, както и гъвкаво използваемият багажник зад двете Split Doors отзад гарантират висока функционалност и характерното за MINI креативно оползотворяване на пространството.

Типичната за марката пъргавина се гарантира от модерната гама от двигатели и висококачественото окачване на новото MINI Clubman. Предлага се избор между три бензинови и три дизелови двигателя с мощност от 75 кВт/102 к.с. до 141 кВт/192 к.с. (среден разход на гориво: 6,5 – 4,0 л/100 км; СО2 емисии: 147 – 105 г/км). Най-мощните бензинови и дизелови двигатели по желание могат да бъдат комбинирани и със задвижване на четирите колела ALL4. По-късно гамата от модели ще бъде допълнена с новия модел на екстремно спортното MINI John Cooper Works Clubman.

Новото MINI Clubman: преглед на акцентите

• Индивидуален дизайн на предната част с оформена по нов начин радиаторна решетка.

• Нови LED фарове с Matrix функция за дългите светлини.

• Нови LED фарове за мъгла със светлинен пръстен за дневните светлини.

• Серийни LED задни светлини, опционално с Union Jack дизайн.

• Нови цветове на каросерията, нова опция Piano Black Exterieur.

• Нови алуминиеви джанти.

• Спортно окачване със снижаване на каросерията с 10 мм.

• Нова гама от кожени тапицерии и повърхности в интериора.

• Нова програма от оборудване MINI Yours.

• MINI Connected с нови функции.

• Разширена гама на Оригинални MINI Аксесоари.

Изразителен и мощен: нов, индивидуален дизайн на предната част

Дизайнът на каросерията на новото MINI Clubman е стилен, индивидуален и ексклузивен.

Неподражаемите му пропорции са резултат на типичната за MINI спортно и стегнато моделирана каросерия, динамично издължената линия на покрива и вертикалната задна част. В допълнение към това двете странично отварящи се Split Doors отзад му осигуряват уникалния с компактния сегмент статус на автомобил с 6 врати с великолепна гъвкавост благодарение на багажника, който в зависимост от нуждите може да увеличава от 360 до 1250 литра.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Мръсната дузина – Audi RS 6 на Abt Sportsline

11
окт.
2016

735 к.с. в тежащото над 2 тона Audi RS 6 на Abt Sportsline. Изисканото комби струва над 400 000 лева и от него ще бъдат произведени само 12 екземпляра. Първите ни впечатления!

Card image cap
Лейди Гага влюбена в дизелова W123-ка! (ВИДЕО)

8
авг.
2017

Ексцентричната певица енергично върти волана на син 300D Turbodiesel

Card image cap

В последния брой:

Архив >