Комбито с 300 „коня“ на щанда на Seat/Cupra на Автосалон София

1210
2019

Тази година, освен SEAT моделите, на щанда на испанската марка може да се видят модели и на новата марка CUPRA.

Уникалната и специална марка спортни автомобили разработва нови модели, които предлагат комбинация от мощност, удоволствие от шофирането и функционалност, съчетани с изискан дизайн. На щанда ще може да видите първият модел на марката, високотехнологичния  SUV,  CUPRA Ateca, който бележи началото на нова ера и е перфектният автомобил, с който марката CUPRA излезе на пазара.

Cupra Ateca

В сегмента, доминиран от първокласни марки, пускането на CUPRA Ateca нарушава статуквото, отвеждайки хората далеч от конвенционалното и обикновеното до най-съвременната визия за това, какво е спортното.

Спортният нов SUV оглавява новата марка CUPRA и се отличава с изключителен  баланс между спортното удоволствие от шофирането и удобството в ежедневното шофиране. Със своя спортен дизайн, уникален стил и индивидуалност, той разполага с впечатляващ набор от технологични решения, които го поставят на равно  с автомобили от премиум класа. Той е оборудван с четирицилиндров двулитров  турбо безнинов 2.0 TSI двигател, който осигурява мощност от 300 к.с. и седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG и задвижване 4×4 4Drive.

На разположение на посетителите е забележителният Leon ST CUPRA R 300 к.с. с 4×4 задвижване, който е най-бърза кола на щанда на SEAT и CUPRA с ускорение от 4,9 секунди до 100 км. Новото ексклузивно предложение CUPRA R пристига в специално изпълнение с ефективна спирачна система Brembo,  впечатляваща екстериорна визия с карбонови елементи, още по-спортни седалки тип Bucket и тапициран  с кожа Alcantara спортен муктифуннкцонален волан. От  SEAT са подготвили  ексклузивно ценово предложение за Leon ST CUPRA R 300 hp DSG 4Drive –  само за рамките на Автосалон София цената на тази бърза и яростна кола е 74 400 лв.с ДДС.

Seat Tarraco

От моделите на SEAT са представени новият флагман на марката, 7-местния SUV, с право на данъчен кредит SEAT  Tarraco  с двулитров дизелов двигател със  190 hp и седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG и задвижване 4×4 4Drive и SEAT Arona TGI, първият SUV на пазара, задвижван от природен газ.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин