/ Комбито с 1-литров атмосферен двигател и 60 конски сили

Комбито с 1-литров атмосферен двигател и 60 конски сили

Автомобилите от чешкия филиал на Volkswagen Skoda са много популярни в Германия. Това се доказва не само от броя на регистрациите им, но и от резултатите в годишната анкета сред читателите на AUTO BILD за най-популярните служебни автомобили в Германия. В нея Fabia, Octavia, Karoq и компания винаги заемат челни позиции.

Още от лансирането на Fabia през 1999 тя е един от най-желаните модели на марката. Fabia има и версия комби – която обаче вече не се произвежда. Ето защо търсенето за нея на пазара на употребявани автомобили е по-засилено.

Употребявана Fabia последно поколение

Автокъща в германския град Швалмщат в момента предлага Skoda Fabia комби Active 1.0 MPI в бял цвят. Машината е с първа регистрация от март 2022 г. Тази Fabia е от третото – т.е. предпоследното поколение на модела. То беше представено през 2021 г. и за първи път използва платформата MQB-A0, т.е. същата като VW Polo. Предимството на „чехкинята“ пред модела от Волфсбург е наличието на идентична техника при по-щедро пространство на по-ниски цени.

Бивш демоавтомобил

Обявената за продажба Skoda Fabia комби Active 1.0 MPI е бивш тестови автомобил, на пробег само 10 804 километра – но с двама предишни собственици. Според описанието в автомобила никога не е пушено, а сервизната книжка била попълнена безупречно.

Спортните седалки са сред екстрите на автомобила.

Той е задвижван от еднолитров двигател с мощност 44 кВт (60 к.с.), комбиниран с 5-степенна ръчна скоростна кутия. Fabia-та съвсем скоро е преминала преглед пред TÜV – следващият трябва да бъде чак през май 2025 г.

ОЩЕ ОБЯВИ ЗА ПРОДАЖБА НА SKODA FABIA

Освен това комбито разполага с някои ценни екстри от оборудването за повече комфорт – например задни сензори за паркиране, електрически стъклоповдигачи, тонирани стъкла, климатик и отопляеми седалки. В допълнение към DAB радиото, на борда има и Bluetooth хендсфри.

Серийното оборудване на модела включва още ABS, ESP, въздушни възглавници за глава и странични въздушни възглавници, централно заключване и имобилайзер. А продаваната Skoda Fabia комби Active 1.0 MPI разполага с още няколко опции – спортни седалки, автоматично затъмняващо се вътрешно огледало и преграда на багажното отделение.

Обявената за продажба Skoda Fabia е с първа регистрация от миналата година.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин