AUTO BILD България / Комбайн с Гинес рекорд на БАТА Агро 2018

Комбайн с Гинес рекорд на БАТА Агро 2018


17
май
2018

На щанда на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ на изложението БАТА Агро 2018, което традиционно се провежда от 15 до 18 май 2018 г. на летището в Стара Загора, можете да видите трактори и комбайни от марката New Holland, прикачен инвентар от Gregoire Besson, Kinze, Caffini, Agrojet, Cochet, Provitis, както и строителна техника New Holland. Има и специално обособено демо поле за тест на новия трактор на New Holland от серията T6, с прикачен плуг Gregoire Besson.

Премиерно по време не изложението ще бъде представен най-новият модел комбайн CR 10.90 Revelation, който е последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни New Holland, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на New Holland предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция.  Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации, вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на New Holland, Self-Leveling, Opti-Fan и Opti-Clean.

Посетителите на щанда ще могат да видят и новия трактор T6 с иновативната трансмисия 24х24 Dynamic Command, която увеличава многократно ефективността и води до по-нискa горивна консумация.

Собствениците на New Holland ги очаква изненада на щанда на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, където ще получат своя ваучер за 30% отстъпка от цената на всички оригинални части, валидна до 30 юни 2018 г.

Като единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката NEW HOLLAND за България, само ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага 5-годишна удължена гаранция от производителя на своите клиенти. С това уникално предимство, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предоставя необходимата сигурност и заслужено спокойствие на клиентите, закупили трактори и зърнокомбайни с марката NEW HOLLAND. Единствено клиентите на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ нямат никакво самоучастие за всички възникнали гаранционни събития. Гаранцията, също така е без никакво допълнително оскъпяване за клиента.

В допълнение на 5-годишната удължена гаранция от производителя, само до 30 юни 2018 г., ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ предлага уникално финансиране до 5 години, с преференциални лихви, стартиращи от 0,45%.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >