Колите на футболните звезди: Пиер-Емерик Обамеянг


2
апр.
2020

Освен задължителните служебни автомобили на спонсорите, Пиер-Емерик Обамеянг, Златан Ибрахимович, Карим Белараби, Кристиано Роналдо и компания имат в гаражите си и лични автомобили. AUTO BILD ще ви покаже колите на футболните звезди!

Започваме с нападателя на Арсенал Лондон Пиер-Емерик Обамеянг. Кулминацията на неговата колекция е едно от само 499 произведени Ferrari LaFerrari. И тъй като струващото няколко милиона LaFerrari изглежда само по себе си не е достатъчно впечатляващо, …

… то е лакирано в екстремно биещия на очи цвят „Psychedelic Chrome“. В унисон с него е …

… и неговото Lamborghini Huracán Performante Spyder в същия цвят, с което той е бил видян в Милано, Италия. А това всъщност не е единственото…

… Lamborghini на Обамеянг. Това Aventador Coupé той караше, когато беше играч на Борусия Дортмунд, а междувременно притежава Aventador Roadster с бодикит Nero Design и златисто-хромирано фолио. Във видео в Instagram футболистът споделя, че това е абсолютно любимата му кола.

Това обаче не е всичко. Като автомобил за всекидневието Пиер-Емерик Обамеянг кара бяло Bentley Bentayga.

Дали обаче все още е притежател на фолираното в матовочервен цвят Ferrari 812 Superfast, не е известно. Нападателят на Арсенал споделя, че има още два автомобила, които би искал да притежава някой ден: Pagani Zonda и Koenigsegg. 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >