Кои са най-добрите гуми за идващата зима? (ТЕСТ)


31
окт.
2019

КАК ТЕСТВАХМЕ?

Оценките са по шестобалната система от 6 = „отличен“ до 1 = „лош“. Процентите под отделните дисциплини отговарят на относителната им тежест в общия усреднен резултат. Тестът е разделен на 4 раздела: сняг, мокра настилка, суха настилка и разходи. Процентите след отделните дисциплини отговарят на участието в оценката за раздела. Важните за зимния сезон оценки за сняг и мокра настилка участват с по 30 процента в крайното класиране, а за суха настилка и разходи – с по 20 процента. Оценките от 4+ в свързаните със сигурността дисциплини не позволяват оценка „отлични“. Оценки в разделите и отделни оценки от 4+ водят до декласиране. При еднакви оценки фирмите производителки са подредени по азбучен ред.

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
Nissan Patrol GR II като употребяван: нежният грубиянин

4
юли
2017

Двигателят и трансмисията не отговарят на обещаното от внушителната външност на Patrol. Това може да струва скъпо на купувачите на употребяван Nissan.

Card image cap
Употребявани SUV-ове за 25 000 лв: VW Tiguan срещу Porsche Cayenne

19
ное.
2016

Тук това е въпросът – или казано по друг начин: дали да изберем достъпния Tiguan или по-стария Cayenne Turbo?

Card image cap
Mercedes SLK за 10 000 лв. – дали е добра идея?

29
авг.
2017

Скъпите автомобили доставят най-голямо удоволствие, когато загубата на стойност вече е зад гърба им. Същото е положението и при открития Mercedes. Роудстърът вече е достигнал най-ниското ценово равнище. Едва ли ще поевтинеят повече...

Card image cap
Всичко най-важно за пистовия ремък

22
мар.
2018

Когато чуете ремък да свири, трябва да планирате посещение в сервиза

Card image cap

В последния брой:

Архив >