Кои марки са най-надеждни?

Consumer Reports представи своите данни от проучванията за изминалата година


10
февр.
2017

Внимателно вглеждане в тазгодишните данни, изнесени от Consumer Reports, показва значително разместване в класирането на автомобилните марки. Ранглистите са базирани на средния коефициент на надеждност сред автомобилите на отделните брандове. Проследява се също по какъв начин се е изменила позицията на всяка марка с сравнение с проучванията за 2015 г. Infiniti е отбелязала най-голямо движение тази година, изкачвайки се с 16 места, и вече е в топ 10. Компанията има сравнително скромна гама от автомобили, така че известно подобрение в надеждността води до драстични дивиденти за марката. Трима производители са отбелязали осезаем спад: Subaru, Volvo и Volkswagen. Причината е в малката им продуктова палитра (става въпрос за САЩ), като спад в надеждността на всеки един модел води до големи последствия за всяка от марките.

Тази годината скалата на надеждноста обхваща от 1 до 100 точки, а за средно добра се приема стойност между 41 и 60. Следователно, по-надеждните брандове са събрали точки над тези цифри, а по-ненадеждните: под нея.

Още по темата

Card image cap
Обявиха цените на новия Megane за България

8
февр.
2016

У нас компактният „французин“ ще се продава минимум за 29 990 лева

Card image cap
Grandland X: новият компактен кросоувър на Opel

18
ное.
2016

„X“ семейството на Opel ще има ново попълнение: Opel Grandland X се присъединява към Mokka X и Crossland X

Card image cap
Първият електромобил на Subaru идва през 2021 г.

28
юни
2017

С хибриди, планирани за 2018, Subaru е сред последните производители, които „електрифицират“ моделите си. Първият модел на ток на японците ще се появи през 2021

Card image cap

В последния брой:

Архив >