Кодово име: стрела

Gumpert се завръща! Същите инвеститори, които купиха De Tomaso, сега искат да дадат втори живот на германския производител на бутикови автомобили. Apollo Arrow ще дебютира в Женева


15
ян.
2016

Добри новини за малкия германски производител Gumpert: след като през 2013 г. фирмата за бутикови суперспортисти беше принудена да обяви фалит, сега инвеститори от Хонконг ще дадат нов живот на марката. На автосалона в Женева (3-13 март) ще се появи новият Arrow (от англ. „стрела“).

Тестове на „Нюрбургринг“

Новият Apollo действително трябва да бъде бърз като стрела. Лилав представител на марката беше фотографиран по време на тестове на пистите „Нюрбургринг“ и „Хокенхайм“ в Германия. Визуално изпитваният автомобил не се различава много от стария Gumpert Apollo. Възможно е обаче за тестовете да се използва стара каросерия, под която се крие нова техника. От тийзъра можем само да предполагаме как ще изглежда Arrow, който ще бъде показан пред широката публика на изложението в Женева.

Още по темата

Card image cap
Въодушевлението от турботехниката – още информация за турбините и новите електрически компресори

3
май
2016

Супер-6-цилиндровия двигател ще бъде изграден на базата на мотора с три турбини. Сърцето на новият двигател е създадено по нов начин постоянно двустепенно свръхпълнене,което се състои от два турбокомпресора за ниско налягане и два за високо налягане.

Card image cap
Новите фарове на Mercedes „рисуват“ пешеходни пътеки

6
дек.
2016

Системата Digital Light на компанията от Щутгарт ще позволява проектиране на знаците върху пътното платно

Card image cap
Вдигни ръце – това е бъдещето!

18
мар.
2016

Светът разработва самоуправляващ се, абсолютно свързан автомобил. Какво обаче означава това точно? Къде са шансовете и къде рисковете?

Card image cap

В последния брой:

Архив >