Когато високата позиция на седене не ти допада

2212
2021

Aко във Volkswagen T6.1 California се чувствате на твърде висока позиция над пътя, H&R има правилното решение за вас. В допълнение към вече наличните в гамата на тунинг фирмата спортни пружини германската тунинг компания вече предлага и колоувъри, с които дългият 4,9 метра бус за къмпинг се доближава още повече до асфалта.

60 мм по-нисък отпред

Колоувърите правят автомобила с 60 мм по-нисък отпред. Отзад можете да регулирате „смъкването“ в диапазона между 20 и 50 мм. Посредством комбинацията със серийните амортисьори функциите на адаптивното окачване се запазват. Същото по данни на H&R важи и за полезния товар и возията, която отново била „подходяща за дълги преходи“. За сметка на това пътното поведение е подобрено, а каросерията се наклонява по-малко в завой.

След монтажа на новите компоненти за окачването Volkswagen T6.1 има същия полезен товар.

Ако не се налага височината на каросерията да бъде регулирана, от H&R предлагат и стандартните спортни пружини. Те се грижат за снижаване с 50 мм на предната ос и с 30 – на задната. За перфектното разположение на джантите в калниците се предлагат фланци за разширяване на следата.

1300 лева за колоувърите

Всички тунинг компоненти по окачването пасват на VW T6.1 California и California Beach след 2019 г. без вариантите с окачване за лоши пътища. Няма значение дали бусът е с една или с две задвижващи оси. Новите колоувъри се предлагат за 1300 лева, а пружините – за 720. Фланците за увеличение на следата струват по 160 лева.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин