КЛИЕНТИТЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО RENAULT ZOE ПОЛУЧАВАТ 20 ДНИ ГОДИШНО БОНУС АВТОМОБИЛ


23
авг.
2017

Омникар Ауто, оторизиран дилър за продажба на електрически автомобили Renault, ще предоставя бонус автомобил с двигател с вътрешно горене при покупката на 100% електрическото Renault Zoe. Автомобилът ще може да се използва в рамките на 20 дни годишно при необходимост от пътуване до места, които са извън пробега на Renault Zoe.

100% електрическото Renault ZOE вече е оборудвано с чисто нова батерия и стига още по-далеч с пробег от 400 км*, напълно достатъчен за градски дистанции и пътувания в близост до населеното място. Въпреки това, понякога дестинациите изискват повече изминати километри и затова при покупката на Zoe, клиентите получават възможността да пътуват без електрическите ограничения, които налага инфраструктурата в България към момента. Предложението е валидно в рамките на пет години от датата на закупуване на автомобила. Клиентите ще имат възможността да разпределят предоставените 20 дни годишно спрямо техните желания – еднократно или на части.

Офертата включва специални условия за лизинг с лихвен процент от 3.3% с цел стимулиране на екологичния електрически транспорт.

Промоцията при покупка на нов автомобил Renault ZOE е валидна до 31.12.2017.

 

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >