Класиките-мечта от Флорида: Porsche 911


13
мар.
2019

От тунинговано 911 до SL от плевнята: на Concours d’Elegance в Амилия Айлънд във Флорида бяха показани екзклузивни и вълнуващи класически автомобили!

Concours d’Elegance в Амилия Айлънд в американския щат Флорида е по-малко и по-ексклузивно изложение от Monterey Autoweek в Пебъл Бийч, Калифорния. Амилия Айлънд открива  сезона на класическите изложения не само в Щатите. Тук търговете, събитията и автомобилите са повече от ексклузивни:  Ferrari F40, 365 BB и 275 или исторически модели като Cadillac, Jaguar E-Type, Mercedes 300 SL, страхотни автомобили Corvette от 60-те години и Custom Cars, както и хот род-ове.

Един от най-впечатляващите екземпляри, паркирани на тревните площи на хотел Ritz Carlton е това Porsche 911 с оригинална графика и внушителен спойлер.

Още по темата

Card image cap
Легендата Audi RS2 Avant: с гени на Porsche

18
юни
2017

С Avant RS 2 Audi направи първата стъпка в сегмента на бързите комбита – и така „послушният” семеен превозвач мутира в мощен спортист

Card image cap
Най-сигурните камиони на света: Mercedes-Benz Axor

31
юли
2017

Транспорт на пари, цистерни или превозни средства за планински преходи. Тези камиони са направени за екстремни условия. AUTO BILD ще ви покаже някои от тях!

Card image cap

В последния брой:

Архив >