Класиките-мечта от Флорида: Porsche 911


13
мар.
2019

От тунинговано 911 до SL от плевнята: на Concours d’Elegance в Амилия Айлънд във Флорида бяха показани екзклузивни и вълнуващи класически автомобили!

Concours d’Elegance в Амилия Айлънд в американския щат Флорида е по-малко и по-ексклузивно изложение от Monterey Autoweek в Пебъл Бийч, Калифорния. Амилия Айлънд открива  сезона на класическите изложения не само в Щатите. Тук търговете, събитията и автомобилите са повече от ексклузивни:  Ferrari F40, 365 BB и 275 или исторически модели като Cadillac, Jaguar E-Type, Mercedes 300 SL, страхотни автомобили Corvette от 60-те години и Custom Cars, както и хот род-ове.

Един от най-впечатляващите екземпляри, паркирани на тревните площи на хотел Ritz Carlton е това Porsche 911 с оригинална графика и внушителен спойлер.

Още по темата

Card image cap
Peel – еднометровият автомобил

20
сеп.
2017

Британските Peel от 60-те години все още са най-малките автомобили на света - и днес са колекционерска рядкост. Един наистина къс тест

Card image cap
Клубът на супербързите: Porsche 918 Spyder

12
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Колите с най-яки спойлери: Porsche 911 GT2 RS

25
февр.
2018

По-голямо налягане на притискане и по-добра позиция на пътя: това са целите на задните спойлери на автомобилите. Някои модели обаче са наистина внушителни - ще ви покажем "класация" ни

Card image cap

В последния брой:

Архив >