Кларксън на ракетни ролери (ВИДЕО)

2212
2016

Шоуто The Grand Tour на Джеръми Кларксън и компания вдигна много шум в Дубай. Сега се появи и трейлър за шестия шантав епизод, сниман (и) във Финландия

След „големия удар“, който направиха в Дубай – там Кларксън, Хамънд и Мей разбиха стена на мол с танк – вече е време за шестия епизод на The Grand Tour, който, изглежда, е сниман във Финландия и е доста дълбокомислен. Моля? Дълбокомислен – с тези тримата? При това Джеръми използва „ракетни ролери“ – които май не му харесват.

В Какслаутанен е доста студено – и затова за загрявка триото е донесло нещо експлозивно, както издава новият трейлър. Междувременно Ричард Хамънд обаче очаква колегата си в британския град Съмърсет с Ford Mustang – и много се вкисва, когато Кларксън се появява с Focus RS! A какво става с Джеймс Мей? Докато онези двамата водят спорове, той се занимава с битката на Ford и Ferrari в Льо Ман през 60-те години. Разбира се, коледното настроение не е забравено – в епизод 6, който ще излезе в деня преди Бъдни вечер, има предложения за подаръци на автоентусиасти.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин