Кларксън и компания в Mercedes SL Bigfoot (ВИДЕО)

Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей отново правят шоу. В Youtube-видео звездното трио е уловено по време на снимачни дейности


11
мар.
2016

Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей отново са на общо турне – доказателство за това е видео, качено в Youtube. Във Великобритания тримата водещи са заснети с преработен почти като чудовищен камион Mercedes. Някогашните водещи на Top Gear работят по ново шоу, което ще бъде пуснато тази есен по Amazon Prime – вероятно с 36 епизода и бюджет 250 млн. евро. Това съответства на близо 6 млн. на серия! В ВВС Кларксън и компания имаха на разположение „само“ по 1,4 млн.

Наскоро в Twitter беше разпространена снимка, на която тримата „юнаци“ са с нов екип и три суперавтомобила – Ferrari LaFerrari, McLaren P1 и Porsche 918. Не е ясно какво точно са правели господата с ултрабързите машини.

Още по темата

Card image cap
„Междузвездни войни“ с автомобили (ВИДЕО)

15
дек.
2015

Изглежда и сред рекламните специалисти в автомобилния бранш има почитатели на „Междузвездни войни“. С премиерата на седмата част от култовата поредица някои от тях представиха забавни рекламни кампании

Card image cap
Mercedes GLA

2
май
2017

Card image cap
Улица поглъща автомобил (ВИДЕО)

9
февр.
2016

В Перу цялото семейство пропада с колата си в кратер на пътя. Случайни минувачи спасяват родителите и малкото им дете от стоящия отвесно автомобил. Изгледайте видеоклипа!

Card image cap
Системата Multibeam на Mercedes

19
мар.
2016

... или как да се разминаваш "на дълги" без притеснения от заслепяване ...

Card image cap

В последния брой:

Архив >