КИА удължава гаранцията заради COVID-19


7
апр.
2020

КИА Моторс Корпорейшън обяви лансирането на “KIA Promise” – международна програма за удължаване на гаранцията. Услугата е разработена в помощ на всички потребители на автомобили КИА, за които е ограничено придвижването до сервизните центрове на компанията поради пандемията от COVID-19.

Kia Promise се предлага в 142 държави и е предназначена за превозни средства с гаранция от КИА, която изтича между 1 февруари и 30 април 2020 г. Програмата обхваща всички европейски държави, в които КИА предлага безпрецедентна гаранция от 7 г. или 150 000 км. Според специалната услуга всички собственици на автомобили КИА ще могат да се възползват от удължена гаранция до 30 юни 2020 г.

КИА Моторс вярва, че с предоставената услуга и разширена гаранция ще помогне на повече от 500 000 клиенти на марката в международен мащаб. Предвид създалата се извънредна ситуация с COVID-19 и наложените стриктни мерки за превенция на разпространението му, KIA Promise ще помогне на клиентите, за които е невъзможно да посетят оторизираните сервизни центрове на КИА в периода на извънредно положение. Програмата ще е в полза и на потребителите, които са възпрепятствани по същата причина при нужда от ремонт или техническо обслужване.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >