KIA ОТБЕЛЯЗВА ПОСТОЯНЕН РЪСТ В СТОЙНОСТТА НА МАРКАТА


25
сеп.
2017

КИА Моторс отново е сред най-добрите марки в света, според  класацията на Interbrand „Най-високо оценени марки в света 2017г”. Според проучването, през последните 12 месеца стойността на бранда КИА се е увеличил с 6% до 6.68 милиарда $.

“Непрекъснатият стремеж към усъвършенстване и еволюция са в основата на устойчивия растеж на марката КИА” коментира Mike Rocha, Международен директор Оценка на стойността на бранда, Interbrand. “След лансирането на Стингър – новият вълнуващ фастбек, спортен седан, и отварянето на новия център ‘Beat 360’ в Сеул за сензорна бранд практика, съм убеден в светлото бъдеще на КИА.”

За втора поредна година, КИА е под номер 69 в класацията за най-високо оценените марки в света, след като пазарната й стойност отбеляза стремителен ръст от 645% от 2007г. до сега. Под номер 11 сред най-добрите автомобилни марки в света, КИА изпреварва десетки вътрешни автопроизводители, както и множество производители на луксозни возила.

„Ние в КИА сме посветени на креатвините форми за емоционална връзка с нашите клиенти. Заемането на по-високо място в класацията на Interbrand за „Най-добри марки в света” е висока оценка и доказателство за отдадеността и отличната работа на всички служители на марката по света в стремежа си да надминат очакванията на клиентите във всяка една област,” каза Charles Suh, Изпълнителен вице президент, Корпоративен маркетинг, КИА Моторс.

Като символ на качествен и надежден автопроизводител, за втора поредна година КИА оглавява класацията за качество (IQS) на американската асоциация J.D. Power. КИА заема 1-во място и в проучванията на J.D. Power’s Vehicle Dependability Study в Германия и Англия през 2017г.

Неотдавна КИА представи първия в историята си премиум спортен седан – Стингър и изцяло новия хибриден кросоувър Ниро, които са част от богата моделна гама на марката. В унисон с модерния облик и съвременен имидж на КИА, най-новите модели са доказателство за усилията на компанията да предложи на бъдещите потребители автомобили с модерни задвижвания, иновативни технологии, високо качество, надеждност и атрактивен дизайн.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >