/ Керхер дава 5 години гаранция на всички водоструйки

Керхер дава 5 години гаранция на всички водоструйки

Керхер започва да предлага 5-годишна гаранция за всичките си водоструйки от гамата „Дом и градина“ за физически лица. Програмата е валидна за всички закупени водоструйки след 12 юни 2023 г. от магазините на Керхер, онлайн магазина на компанията или партньорската им търговска мрежа. За да се възползват от удължаването на гаранцията, клиентите е необходимо да регистрират своята нова водоструйка на сайта: karcher.bg и да следват указанията, описани на страницата.
С новата програма за удължаване на гаранцията на всички водоструйки от гамата „Дом и градина“ Керхер затвърждава позицията си като лидер на пазара, иноватор и разработчик на машини в този сегмент и предлага надеждност, базиран на световния и дългогодишен опит на компанията.

Повече от 70 години Керхер усъвършенства изкуството на почистването под високо налягане, а през далечната 1984 г. пусна на пазара HD 555, първата преносима водоструйка за домакинството. С това започва новата история за почистването с високо налягане в дома. Оттогава Керхер има дългосрочна позиция на пазарен лидер – непрекъснато разработване на иновации и поставяне на нови стандарти за ефективно почистване с високо налягане.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин