Кемперът за 3 млн. лева


3
ное.
2017

На пазара за кемпери в САЩ можете да намерите всичко: от луксозен дом на колела до Survival-Mobil. Към последната категория спада Earthroamer XV-HD, офроуд колос на цена 3 млн. лева. Базиран на Ford F-750 4×4, великанът може да се справи с движение по всякакъв терен. Под гигантския преден капак работи 6,7-литров V8 с 330 к.с. За да бъде комфортно на борда, задната ос е оборудвана с въздушно окачване, а клиренсът е над 30 см. Тук може да возите и пълен черпак със супа без да го разлеете – толкова добре балансиран е XV-HD. Ако все пак екстремният кемпер има проблем с офроуда, на помощ идва специална лебедка, която издържа на 15 т. За оцеляването сред дивата природа помагат 2100-ватова соларна уредба и генератор. Все пак с оглед на главоломната цена купувачите не трябва да се отказват от лукс. Earthroamer има пълноценна баня, кожа в интериора, докъдето ти стига погледът, кухня с пералня и воден резервоар с обем 950 л.

Още по темата

Card image cap
Монбат ще придобие рециклиращи мощности в Италия

27
сеп.
2017

Лицензираният рециклиращ завод на Piombifera Italiana S.p.A. в Бреша, Италия, ще стане част от групата на Монбат

Card image cap
„Sharknose“ BMW M635 CSi постигна изключително висока цена

19
апр.
2017

Добрите "Sharknose" BMW купета навлизат в нови ценови категории. На търг във Великобритания едно M635 CSi бе продадено за повече от 100 000 британски лири!

Card image cap
Две трети от автомобилите в Германия – на бензин

14
авг.
2017

У нас разделението е почти 50/50

Card image cap
Толкова удобен е новият Land Rover Discovery

2
окт.
2016

С новия Discovery Land Rover прави голяма крачка напред по отношение на дизайна. Но какво е положението с практичността? Ние проверихме това!

Card image cap

В последния брой:

Архив >