Кемперът за 3 млн. лева


3
ное.
2017

На пазара за кемпери в САЩ можете да намерите всичко: от луксозен дом на колела до Survival-Mobil. Към последната категория спада Earthroamer XV-HD, офроуд колос на цена 3 млн. лева. Базиран на Ford F-750 4×4, великанът може да се справи с движение по всякакъв терен. Под гигантския преден капак работи 6,7-литров V8 с 330 к.с. За да бъде комфортно на борда, задната ос е оборудвана с въздушно окачване, а клиренсът е над 30 см. Тук може да возите и пълен черпак със супа без да го разлеете – толкова добре балансиран е XV-HD. Ако все пак екстремният кемпер има проблем с офроуда, на помощ идва специална лебедка, която издържа на 15 т. За оцеляването сред дивата природа помагат 2100-ватова соларна уредба и генератор. Все пак с оглед на главоломната цена купувачите не трябва да се отказват от лукс. Earthroamer има пълноценна баня, кожа в интериора, докъдето ти стига погледът, кухня с пералня и воден резервоар с обем 950 л.

Още по темата

Card image cap
Европа без двигатели с вътрешно горене?

27
юли
2017

Дискусията около забраната за движение на автомобили с двигатели с вътрешното горене в Европа продължава: Великобритания спира новите коли с бензинови и дизелови двигатели от 2040 г.

Card image cap
Колко струва да поддържаш Veyron?

19
февр.
2016

В Лондон за 1,79 млн. паунда се продава Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse World Record Edition. Поддръжката на супермашината струва колкото на хеликоптер...

Card image cap
Scaldarsi Emperor I: Maybach от кошмарите

19
авг.
2016

Под всичко това се крие Maybach.

Card image cap
Unimog-ът на Арни отново се продава

1
февр.
2016

Високопроходимият камион на Арнолд Шварценегер пак си търси собственик. От 2014 г. Арни не е притежател на машината

Card image cap

В последния брой:

Архив >