Карбонов ъпгрейд за BMW M8 Gran Coupé от 3D Design

2712
2020

Разполагащото с 625 к.с. BMW M8 Competition Gran Coupé изобщо не се скъпи на тема ексклузивност. За още повече индивидуалност хората от 3D Design предлагат карбонови елементи за преработка.

BMW предлага BMW M8 Competition като кабриолет, но и като Coupe с два и с четири врати. Последното се нарича Gran Coupé е играе ролята на потентно GT в това трио. Още от завода M8 притежава достатъчно престиж при изпреварване с широко отворените си брони. Тунинг-специалистите от 3D Design са облагородили спортната визия още повече, като са включили редица елементи за допълнително оборудване от карбон.

Комплектът се състои от преден спойлер, странични прагове, допълнителен спойлер за капака на багажника, както и състоящ се от две части дифузьор за задната броня. Частите могат да бъдат монтирани и на серийните брони и придават на струващото 330 000 лв. BMW солидна доза допълнителна динамика. Докато предният сплитер може да се монтира и на Coupé-то и кабриолета, останалите части са само за Gran Coupé. Освен това 3D Design предлагат различни видове джанти и ауспухова уредба. За вътрешното пространство се предлагат алуминиеви педали.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин