Карбонов кардан и 775 к.с. за Ford Mustang Bullitt


16
авг.
2018

Ford Mustang Bullitt е повече от приятно изглеждащ „поникар“ – но тунерите от Steeda го правят още по-чаровен с добавянето на „малко“ мощност. Модификацията Steve McQueen Edition е оборудвана с механичен компресор, благодарение на който мощността е вдигната до 775 конски сили. Това са с около 300 „коня“ повече в сравнение със заводската версия. Специалната модификация е разработена съвместно с McQueen Racing, Galpin Auto Sports и сина на Стив Маккуин Чад, който е професионален състезател.

От Steeda следват изпитана формула – взимат за база доказан „спортист“, добавят още мощност, чувствителна през целия оборотен диапазон, и подобряват характеристиките за каране както на писта, така и по обикновените пътища.

В автомобила са вложени над 27 компонента по индивидуален проект. От HRE Wheels са създали нови 20-цолови джанти – модерна интерпретация на онези, с които е колата във филма „Булит“. Сред специалните модификации са топка за скоростния лост и капачки на джантите McQueen Racing, орнаменти на праговете, специални стелки и др. Към опциите спадат възможността за демонтаж на задна седалка, поставянето на ролбар, облечен в алкантара волан със зелен „маркер“ и карбонов колянов вал. Общата цена на всички подобрения е около 80 000 лв.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин