Карбонов кардан и при обновените версии Veloce Ti на Alfa Giulia и Stelvio

1012
2020

Моделната година 2021 на Giulia и Stelvio е интуитивно обновена според очакванията на клиентите, които търсят спортното шофиране,
предпочитат изключителен комфорт и елегантност в автомобила. Giulia и Stelvio дебютират в серията „Veloce Ti“, перфектна комбинация от спортно и сигурно пътно поведение, вдъхновени от топ-варианта на марката Quadrifoglio, оборудвани сега с нови и по-ефективни двигатели.

Новата гама Veloce Ti MY21 на Stelvio може да се похвали с нова и различна задна броня, допълнителен дифузьор. За първи път в модела се включват и чисто нови 21-инчови алуминиеви джанти, които подчертават динамичните качества на автомобила благодарение на силен спортен оттенък и надграждат първия SUV на италианската марка. Новите джанти се предлагат с двойно полирано и сребърно покритие и със специфичен дизайн, както при версията Quadrifoglio.

Инициалите „Ti“, винаги са отличавали моделите с типично италианска елегантност, докато думата „Veloce“ е запазена за по-ефективните и спортни версии. Новата гама Veloce Ti представлява техническото и двигателното съвършенство на модела, който съчетава спортния дух на Veloce с още позавладяващ стил. Стандартното оборудване е с много и различни опции и
най-модерните технологии, които напомнят за част от екстрите във
версията Quadrifoglio, с която Veloce Ti споделя някои елементи от стила както на интериора, така и при екстериора.

Интериорът наподобява този на версиите Quadrifoglio със спортните
седалки в кожа и алкантара, цвят „черен император“ и ексклузивните
покрития от истински въглеродни влакна. Рамките на прозорците на
стъклата са затъмнени, което придава още по-спортен вид на автомобила.

Giulia и Stelvio Veloce Ti са оборудвани с бензиновия двигател 2.0 Turbo с мощност 200 к.с. и 2.0 Turbo с мощност 280 к.с., както и версия с 2.2 турбодизел с мощност 210 к.с., като всички са комбинирани с 8-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване на четирите колела Q4. Двигателите са 4 цилиндъра, изградени изцяло от алуминий, с карбонов кардан.

Гамата Veloce Ti е оборудвана с най-съвременните технологии за
асистенция и безопасно шофиране, както и най-новите услуги за
свързаност на марката Alfa Connect Service.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин