AUTO BILD България / Карбоновото М5: портокал с часовников механизъм

Карбоновото М5: портокал с часовников механизъм

Carbonfiber Dynamics поразиха с тунинг на BMW M5. Сега V8-двигателят ръмжи с 830 к.с. и ускорява за 3,4 сек. до 100 км/ч облеченето в бодикит от 3D Design BMW.


20
ное.
2017

Carbonfiber Dynamics е не само най-големият диструбутор на части от карбон в Европа, но и уважаван тунер. Най-новият проект на тунинг-фирмата от Дортмунд е BMW M5 (F10). Бодикитът е проектиран от японските BMW-специалисти от 3D Design. Те проектират преден спойлер, прагове, дифузьор и спойлер за M5, а от Carbonfiber Dynamics се заемат с производството и монтажа на карбоновите „дрехи“.

Преработеното BMW M5 без съмнение събира погледите, не само заради бодикита от 3D Design, но и заради цвета Fire Orange (от Е92 GTS) и 21-цоловите матови джанти от Vossen. Мощният V8-агрегат с 560 к.с. е преработен от Carbonfiber Dynamics и сега развива 830 к.с. Това става възможно чрез „пипнати“ изпускателна система и даунпайпове и подобрени турбокомпресори. BMW-то спринтира от 0 до 100 км/ч за само 3,4 сек и 6,6 сек по-късно на скоростомера пише 200 км/ч.

 

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин