Карбонови елементи за Supra


10
юни
2019

Собственото тунинг-подразделение на Toyota TRD представи първите карбонови елементи за новата Supra. Аеродинамичните части обаче засега се предлагат само в Япония!

От Toyota възнамеряват да представят новите си спортни модели в бъдеще под собствената си подмарка, кръстена на спортното подразделение, Gazoo Razing (GR) и започват подобаващо – със Supra. Допълнително японците имат и TRD (Toyota Racing Development) – собствени тунинг-специалисти, които се грижат за моделите на Toyota, Lexus и Scion. Сега TRD представиха първите тунинг-елементи за новата Supra!

Карбонови елементи и алуминиеви джанти

Предлаганите за момента само в Япония елементи не са голям брой:  за момента хората от TRD се ограничат до карбонови елементи като преден спойлер, странични прагове, елементи по вратите и задницата. Състоящият се от три части преден спойлер редуцира клиренса до 14 милиметра, а задният дифузьор на TRD е дори с 24 милиметра по-близо до асфалта от серийния. -Макар, че тези карбонови елементи служат най-вече на външния вид, те помагат и на аеродинамиката.  Елементите на вратите според TRD служат за това, да отвеждат въздушния поток към задницата. Предложението на TRD се завършва от 19-цолови алуминиеви джанти. За съжаление японците не предлагат увеличаване на мощността на използваните двигатели на BMW.

Още по темата

Card image cap
Стайков загуби надеждата за победа

28
май
2016

Счупен диференциал извади кърджалиеца от надпреварата преди старта на шестия етап

Card image cap
Карбоновият G-клас с 840 „коня“

28
дек.
2016

Mansory влага в легендарния всъдеход материала на Формула 1 и предлага до 23-цолови джанти

Card image cap

В последния брой:

Архив >