Как да впечатлим жена на дясната седалка? (ВИДЕО)

Вижте най-атрактивните дами, които обичат адреналина от скоростта


1
юли
2016

Супер-пикапът Ford Raptor е див звяр. Oборудван с много мощ под капака и със състезателно окачване, той изяжда за закуска мотокрос пистите и техните скокове. Това успява да усети и хубавата Жизел във видеото долу, която не е сметнала, че първият й урок по летене ще е на седалката в кола. Все пак това преживяване й доставя удоволствие. Може да се разбере по нейната реакция след приземяването.

Сексапилната Джени обича в Lambo

Повече от 1250 к.с. и двойно задвижване – звучи доста диво, нали? Поне ако се съди по реакцията на блондинката Джени, когато във видеото долу шофьорът настъпва газта. Тунерът Underground Racing е увеличил мощността на Lamborghini Gallardo почти два пъти. Не в преносен, а в буквален смисъл, тази брутална мощ „залепва“ за седалката изкусителната русокоска.

Дали тя наистина знае в какво се е впуснала? На пистата в горещ Nissan Silvia, който се движи с вратите напред – това звучи вълнуващо, особено когато не е вързана с колан. Тогава силите на ускорението започват да действат върху тялото на атрактивната брюнетка във видеото долу. Дамата, чието име бихме искали да знаем, има проблеми да се задържи, докато розовата Silvia полудява. Не става явно дали нейната реакция е породена от радост или от страх.

Сексапилната Даянис си почива

Една фотосесия може да бъде доста напрегната. Добре е, че моделът Даянис Гарсия има мили колеги, които канят красивата латиноамерканка в заслужената почивка на малка разходка из квартала. Mitsubishi Lancer Evo е горещ и като сериен модел, но автомобилът във видеото има 900 к.с. под капака. Изражението на Даянис ни помага да си представим какво чувства човек при натискане на педала на газта.

Дрифтенето не е за всички! Центробежните сили, които влияят върху тялото, не са за подценяване. Ориентирането също може да е трудност, когато колата се мята бясно настрани. Но това изглежда не е проблем за Лаурен. На красивата червенокоска й е изключително забавно на пасажерската седалка на матовозеленото BMW. Да бяха обърнали повече внимание на сигурността!

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин