Какво ще покаже Audi на автомобилния салон във Франкфурт?


9
сеп.
2019

AUTO BILD ще ви покаже новите модели на Audi, които ще имат премиера на IAA

Със студията AI:TRAIL quattro Audi ни дава насока за електрически задвижван офроуд-модел.

Четири години след представянето на второто поколение, Audi обновява Q7. Нова инфотейнмънт система и 48-волтова бордова мрежа за дизеловия агрегат. На по-късен етап ще се появи и Plug-in-хибрид (55 TFSIe).

След Q7 хората от Audi ще обновят и спортната версия на модела SQ7. Освен освежената външност, ще има 4-литров V8-TDI агрегат с електрическо подпомагане и 435 к.с.

Audi ще представи на IAA също и A1 Citycarver. Кросоувърът е по-голям клиренс от 4 см и поне на външен вид изглежда пригоден за извън пътя. Цената му ще стартира от около 44 000 лв.

Audi RS 6 се завръща! За задвижването ще отговаря V8-мотор, който сега е с точно 600 к.с. и е електрифициран като мек хибрид. На външен вид моделът се различава от своите A6-събратя.

Audi ще покаже във Франкфурт и фейслифта на A4 Avant. Под капака хората от Инголщадт залагат на вариант мек хибрид при почти всички моторизации. Вътре е отпаднал въртящия/натискащ се превключвател.

Audi ще представи на IAA най-спортния дериват на A7: S7. Новият топмодел ще бъде с дизелов двигател с 349 к.с.

Audi ще покаже и седан и комби версиите на S6. S6 също се разделя с бензинови агрегат и ще бъде задвижван от 3-литров V6-TDI мотор с 349 к.с. и 700 Нм максимален въртящ момент.

Световна премиера на IAA: Audi нарича своето Q3 Coupé не Q4, а  Q3 Sportback. В техническо отношение SUV-ът с Coupe-форма е идентичен с нормалното Q3.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >