Какво се случва, ако удариш Ferrari при паркиране и избягаш? (ВИДЕО)

0202
2022

На това му се казва кофти маневра! В Instagram се появи видео, на което се вижда как Audi Q2 „забърсва“ Ferrari F8 Tributo, докато се опитва да паркира. Въпреки че щетите не са големи, инцидентът вероятно ще излезе скъпо на водача на Audi-то.

Сцената се разиграва в Италия – и за нещастие на шофьора на германския автомобил несполучливият опит за паркиране е заснет на видео. Краткият клип започва, когато сребристото Audi Q2 закача с дясната си врата червеното Ferrari F8 Tributo. Шофьорът на малкия SUV очевидно е забелязал успоредно място за паркиране и е искал да влезе напред.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Supercar Fails (@supercar.fails)

Това не се оказва добра идея, защото шофьорът на Audi-то завърта волана твърде рано и реализира ПТП със спряло Ferrari F8 Tributo, което като ново струва около половин милион лева. Явно виновникът за катастрофата се стряска в първия момент, след което решава да се върне на пътя и да напусне местопроизшествието – при което още един път натиска бронята на F8 Tributo със 720 к.с. Във видеото дори можете да чуете звука от това, както и недоволните възгласи на хората наоколо.

И докато по Q2-ката на пръв поглед щетите дори не се виждат, Ferrari-то вероятно ще има нужда от нова броня или ремонт на тази. Калникът и джантата вероятно също са пострадали, така че цената на ремонта може да достигне 5-цифрена сума в евро!

Но това не е всичко: изглежда, че водачът на Audi-то е избягал. Но тъй като видеото продължава само няколко секунди, е възможно злополучният шофьор, причинил катастрофата, да не е избягал, а да е спрял малко по-надолу.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин