Какво се е случило с това Audi RS 3?

1701
2023

Дали това е тотална щета или още може да се спаси? В социалните мрежи се появиха снимки и видеоклипове на Audi RS 3 от актуалната генерация на модела, което изглежда така, сякаш е било погребан за дълго време. Вижте какво се е случило с „бегачката“!

В Калифорния напоследък имаше обилни валежи, които предизвикват свличане на склон. За лош късмет, шофьорът на RS 3-ката е бил на неподходящото място в неподходящия момент и е бил застигнат от силата на природата. Във видеото можете да видите, че калта стига чак до покрива на автомобила!

Instagram-каналът на тунинг сервиза 412 Motorsport разкрива какво се е случило посредством кратко видео. Не, тук не става въпрос за „предобряне“ на някой завой – а за силата на природата. Докато развиващото 400 к.с. RS 3 се е движело по планински път в района на Лос Анджелис, се активира свлачище.

RS 3-ката е ударена от свлачище

Audi-то изглежда още по-зле на платформата – има снимки и оттам. След като калта изсъхва, дори не можете да разберете какъв е цветът на колата. Гледайки снимките, повечето хора вероятно биха отписали спортния седан, струващ 120 000 лв., но такова заключение би било малко прибързано.

В друг кратък клип се вижда как едрата кал бива отстранена с пароструйка и Audi-то заприличва отново на автомобил. Разбира се, RS 3-ката не се разминава напълно невредима след свлачището, но като цяло щетите далеч не са толкова фрапантни. Част от предната броня е откъртена, капакът на двигателя е намачкан, както и калникът и вратата отдясно. Автомобилът изглежда подлежи на ремонт, ако нивото на водата не е било твърде високо и тя не е попаднала в двигателя. Така или иначе най-важното е, че при инцидента никой не е пострадал.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин