Кабрио-мечти от 20 000 лв.: VW Golf I Cabriolet


2
авг.
2018

През 1979 г. феновете оплакват края на кабриолета на „костенурката” и резултатът е, че никой не иска доброволно да се качи на открит Golf.  Никой не е предполагал, че с течение на годините нещата ще стават още по-зле. До много от днешните открити автомобили Golf I Cabriolet изглежда фриволен и емоционален.

Golf I Cabriolet от първите пет години на производство вече е модел с регистрационни номера за класически автомобил в Германия. Кабриолетът на Karmann обаче достига онази зрялост, относно която дори и днес подобренията са немислими, едва през последните години от производство. По тази причина Golf I Cabrio е добър избор. Предлагането на пазара за класически автомобили е голямо и достига от екземпляри за 1000 лв. до модели в безупречно състояние. Добри маниери, превъзходно снабдяване с резервни части – тези модели едва ли ще станат по-евтини. Цена (състояние 2): 26 500 лв.

Още по темата

Card image cap
Колите с най-яки спойлери: Subaru WRX STI

14
февр.
2018

По-голямо налягане на притискане и по-добра позиция на пътя: това са целите на задните спойлери на автомобилите. Някои модели обаче са наистина внушителни - ще ви покажем "класация" ни

Card image cap
Клубът на супербързите: Vencer Sarth

10
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap

В последния брой:

Архив >