Кабрио-мечти от 20 000 лв.: Porsche 356 Convertible


5
авг.
2018

Porsche 356 Convertible и до ден днешен се усеща като истинско Porsche. Много от добродетелите на модела са в сила и за модерните 911: темперамент при нисък разход на гориво, солидността на автомобил, създаден от инженери, пъргавина и спортен дух. Само да не си помислите, че заради задно разположения двигател се управлява като „костенурка“. Това е може би най-истинското от всички Porsche-та.


Благодарение на разпределение на теглото му към задницата, Porsche не изисква големи усилия при завиване. Командите се изпълняват спонтанно, но не и светкавично. За да преживеете свръхзавиването – класическото коварство на Porsche – е необходимо доста да се постараете в лудостта си – при това на мокра настилка.


В този светлосин цвят 356 Convertible D изглежда насочен към женската част на клиентелата. Този Convertible – обозначението D в името идва от производителя на каросерии Drauz в Хайлброн – е наследник на спрения от производство през 1958 г. Speedster. Цена (състояние 2): 260 000 лв.

 

Още по темата

Card image cap
Употребяван автомобил: Mercedes M-клас (W 164) от 24 000 лева

30
авг.
2016

Добър ли е М-клас с напредване на възрастта, или е куц кон?

Card image cap
Saab 900 на старо: много стил за малко пари

25
юли
2017

Saab 900 - това вече е класик, който има много почитатели. Но на втората серия не й е леко, защото техниката е на Opel. Но въпреки това: никъде няма да намерите толкова стил за толкова малко пари

Card image cap
Довиждане, запотени стъкла!

11
ян.
2016

Всеки иска максимално чисти прозорци, колкото се може по-бързо. Ние ще ви разкрием как да го постигнете

Card image cap
За BMW X5 възрастта не е порок

7
юли
2017

Нито един 4x4 автомобил не може да се похвали с толкова спортно и динамично поведение на пътя. Затова и с право е много търсен на старо.

Card image cap

В последния брой:

Архив >