Кабрио-мечти от 20 000 лв.: Mercedes Cabriolet A 124


6
юли
2018

Като нови тези модели с открит покрив най-често са просто недостижими. След няколко години обаче кабриолетите стават изненадващо изгодни!

На този модел винаги му е било по-лесно в сравнение с останалите членове на семейството W 124. Никога не му се е налагало да тегли ремарке с кон или пък да се страхува в края на жизнения си цикъл да попадне в Африка. Кариерата му на труднопостижима автомобилна мечта е предопределена от самото начало.

Когато през 1991 г. се появява първият четириместен кабриолет на  Mercedes след 20 години, той се продава дори и като 300 CE-24 Cabrio, въпреки необичайните високооборотни характеристики.

Този Mercedes възражда по най-последователен начин някогашните добродетели на Daimler: той е фин, без да бъде превзет. Екстравагантен, но и пригоден за всекидневието. Освен това е и кабриолет, който е подходящ за семейството. Единственият недостатък по онова време е безумната цена от 80 000 германски марки, която е платена от 34 000 клиента. Цената модела (състояние 2): 36 500 лв.

Още по темата

Card image cap
Ибрахимович кара LaFerrari!

24
юли
2017

Професионалните футболисти печелят космически суми и обичат да си купуват скъпи и редки автомобили. Суперзвездата на шведския футбол Златан Ибрахимович се е сдобил например с Ferrari LaFerrari!

Card image cap
Дрифтът – адски лесно нещо

2
февр.
2016

Razor Crazy Cart е името на новата играчка от САЩ. С возилото може дори да правите дрифт. Ние го изпробвахме

Card image cap
2040 к.с. на сняг: боговете сигурно са полудели

30
ян.
2018

Пухкав сняг, четири коли на мечтите и зовът на планината. Общо 2040 к.с са на пистата. Кой от четиримата суперспортисти доставя най-голямо удоволствие? Кой от тях се изкачва най-бързо по снега, кой се поднася? AUTO BILD танцува снежния валс.

Card image cap
Светещите камиони на Ишиномаки

26
февр.
2016

Японските украсени камиони Decotora водят двойствен живот. През деня някои от тях работят здраво. А след залез-слънце празнуват

Card image cap
Honda NSX отново е тук

6
юни
2016

15 години след спирането на модела Honda пак пуска NSX. Отново с модерна техника и в традицията на първото поколение на автомобила

Card image cap

В последния брой:

Архив >