И в България автомобилите Peugeot ще се ъпдейтват от смартфона


11
ное.
2019

В ерата на мобилните комуникации PEUGEOT помага на клиентите на марката да останат свързани. С приложенията MyPeugeot и Scan MyPeugeot те имат достъп до полезни и практични функционалности.

  • MyPeugeot позволява свързването на автомобила с мобилен телефон и осигурява редица функционалности за проследяване и анализ на пътуванията, както и информация за сервизното обслужване.
  • Scan MyPeugeot дава бърз достъп до експлоатационната книжка чрез сканиране с камерата на мобилния телефон на желания детайл.

Приложенията вече са налични за България за Android / iOS.

MyPeugeot

След изтегляне на приложението, клиентът трябва да се регистрира и да добави своя автомобил чрез VIN номера му. Приложението поддържа възможност за работа с повече от едно превозно средство.

Информация за автомобила и пътуванията

След свързване с автомобила чрез Bluetooth, приложението получава информация за текущия пробег, попълва дневник на пътуванията и запомня точното местоположение на автомобила след паркирането му.

Особено полезен е дневникът на пътуванията, в който за всяко пътуване се отбелязва начална и крайна точка, изминатото разстояние, среден разход на гориво и стойност на пътуването, определена според цената на горивото, която водачът е въвел.

Пътуванията могат да бъдат маркирани като лични и служебни, като има възможност за създаване и на други категории. При желание дневникът може да бъде препратен до електронната поща на потребителя. Така създадената електронна таблица може да бъде особено полезна при попълване на пътните листове, изисквани при ползване на служебни автомобили и удобно средство при управление на служебен автопарк.

Приложението показва напомняния за ниско ниво на горивото в резервоара, предстоящо сервизно обслужване и други.

Периодични прегледи и актуализации на софтуера

Приложението изчислява датата на следващото периодично обслужване и изпраща напомняне.

Също така дава информация за актуализации на навигационната карта и софтуера на сензорния екран. За удобство посочва линкове с помощни указания за актуализациите.

Поддържа полезна документация за автомобила за индикаторите на бордното табло.

За по-детайлна информация от експлоатационната книжка е на разположение приложението Scan MyPeugeot.

Още по темата

Бюлетин

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >