Италиански отбор залага на българския суперавтомобил в GT4

0302
2019

Италианският отбор „Aнтонели Моторспорт“ ще участва в новите GT4 серии в Италия, а също и в част от кръговете на Европейските GT4 серии през 2019 г. с два болида SIN R1 GT4. Тимът е собственост на Марко Антонели, който дебютира през 1986 г. в класовете Tourism, а от там се изкачва до Superturismo и Alfa Romeo в тестовия отбор на DTM. През 1993 г. основава италианския състезателен отбор‘’Антонели Моторспорт’’ и започва участия, като през годините отборът постигна редица престижни резултати в шампионати като Porsche Carrera Cup Italia, италианската купа GT3, World Tourism (WTCC), Italian Superproduction, Italian Speed Tourism, Italian и European Alfa Challenge 147 Cup и други.

С огромния си опит в състезателния бранш и с личното участие на Марко в моторспорт индустрията той и неговият екип ще поемат отговорността за „италианския“ придатък в SIN – окончателното сглобяване на SIN R1 GT4 ще бъде в Болоня. Споразумението с ‘’Антонели Моторспорт’’ е подписано благодарение на новия проектен ръководител на бизнеса с „улични“ автомобили на SIN CARS – Диего Йодис, собственик на Teknogear. Диего ще се погрижи да придаде италианското наследство и опит в уличната версия на SIN R1.

Някои от новите допълнения към колата ще включват модернизиране на скоростната кутия с иновативна технология, както и усъвършенстване на интериора на автомобила, за което ще се погрижи една от най-добрите фирми за интериорен дизайн в Италия. Всички нови модели на SIN CARS ще бъдат произведени в Италия.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин