Истински джакпот: новият Opel ADAM BLACK JACK

Сигурен залог за феновете на ADAM: Малкият лайфстайл Opel вече с черен дизайнерски пакет


11
май
2017

Opel ADAM е смел и пъргав,изглежда наистина много добре и може да бъде конфигуриран точно по вкуса на собственика му.Сега шампионът по индивидуалност извежда нещата на ново ниво под формата на Opel ADAM BLACK JACK с черен дизайнерски пакет: покрив, външни огледала и за първи път с преден капак в елегантен черен цвят Onyx Black. Това създава рязък контраст с останалата част на спортното мини купе, боядисана в различен цвят. Нюансът под черния капак може да бъде избран индивидуално от широката палитра от цветове за ADAM.

Вицепрезидентът на Opel, отговорен за продажбите и следпродажбената дейност, Петер Кюсперт за новия ADAM с подкупващо черно: “Версията BLACK JACK придава на самоувереното „лице“ на ADAM още по-предизвикателен вид. След ADAM UNLIMITED, който вече предлага на клиентите ни безбройно много възможни варианти, вадим от ръкава най-новия си коз ADAM BLACK JACK. С тази униформа той е най-добрата градска кола със стилен и абсолютно индивидуален вид.“

В типичен за ADAM маниер, BLACK JACK също предлага множество възможности за персонализация. Той може да бъде конфигуриран изцяло като самостоятелна версия или да бъде комбиниран с различни дизайнерски и декоративни възможности от неговия брат ADAM: Спакета ADAM BLACK JACK,и ADAM S, ADAM ROCKS и ADAM ROCKS S могат също да имат вида на новата версия. Както за всеки Opel ADAM, има възможност пътуването ви с BLACK JACK  да бъде особено вълнуващо преживяване благодарение на ултрамодерната инфоразвлекателна системаIntelliLink с интеграция на смартфона и върховната свързаност на Opel OnStar.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин